Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa acollirà el primer Pessebre Vivent amb tecnologia mapping de Catalunya

La Selva  -  04/12/2019  -  15:50

Es portarà a terme a la Vila Vella el 28 i 29 de desembre, coincidint amb el 40è aniversari de l'activitat




L'alcaldessa de Tossa, Imma Colom, i el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, en companyia dels representants de l'Associació del Pessebre Vivent de Tossa, han presentat aquest matí a Girona el Pessebre Vivent de Tossa d'enguany com el primer amb tecnologia mapping de Catalunya. L'experiència, d'entrada gratuïta per a tothom, es podrà viure a la popular Vila Vella els dies 28 i 29 de desembre a partir de les 18:00h.

Es tracta d'un espectacle on l'encant medieval, la tradició i la tecnologia es donen la mà per oferir una experiència impactant en el 40è aniversari del Pessebre Vivent de Tossa. Ambientat a la Vila Vella, el recorregut anirà acompanyat d'il·luminacions especials. Comptarà amb 9 espais escènics teatralitzats pels més de 50 actors de l'associació i amb espectaculars intervencions de les projeccions de mapping en 4 punts.

En la presentació, l'alcaldessa Imma Colom ha indicat la importància de donar visibilitat a les entitats coincidint amb el 40è aniversari del Pessebre Vivent. Colom ha destacat també la promoció que es vol fer del municipi "no només a l'estiu, ja que Tossa és un poble viu i amb un alt atractiu turístic tot l'any". Finalment, l'alcaldessa espera que moltes persones dels pobles veïns i de la resta de Catalunya es desplacin a la Vila Vella per gaudir d'aquest espectacle únic a Catalunya.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, ha manifestat el seu agraïment a l'Associació del Pessebre Vivent de Tossa per la seva implicació en el projecte. En aquest sentit ha explicat que la suma d'esforços en aquest tipus d'accions sempre acaba donant un bon resultat pels interessos generals de la vila. "Volem que, de la mateixa manera que a l'estiu es recorda Tossa moltes vegades per les seves vistes i el mar, a l'hivern es recordi ara pel seu Pessebre Vivent i la combinació amb la tecnologia mapping", ha finalitzat.

Per oferir una millor cobertura a l'esdeveniment i seguir les novetats corresponents, s'ha creat el hashtag per a xarxes socials: #PessebreTossa


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...