Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari aprova el pressupost 2020

La Selva  -  18/12/2019  -  18:53

El pressupost per l'Ajuntament de Sant Hilari per aquest 2020 és de 6.518.000 euros, uns 200.000 euros més que en el pressupost anterior




L'Ajuntament de Sant Hilari va aprovar inicialment aquest passat dijous 12 de desembre, en la sessió ordinària del ple municipal, el pressupost per a l'exercici 2020 del consistori.
El pressupost contempla des de l'adquisició d'un solar o la creació de l'Skate Park, fins a la incorporació d'una figura tècnica per la Promoció econòmica del municipi.

El pressupost per l'Ajuntament de Sant Hilari per aquest 2020 és de 6.518.000 euros, uns 200.000 euros més que en el pressupost anterior, que suposa un augment d'un 3.1%. El Regidor d'Hisenda, Jordi Rotllant argumentava que "aquest increment es deu principalment a la creació d'una taxa per l'obertura de la franja tallafocs i a la venda d'un solar a la zona de Cal Sastre. Per tant, comparativament, els ingressos han disminuït respecte de l'any anterior mentre que la despesa ha augmentat a causa de la previsió per l'increment salarial del personal municipal, així com per l'increment de les despeses de béns i serveis, convertint-lo en un pressupost de contenció".

El Regidor va explicar durant la sessió plenària que la molt bona feina a nivell d'hisenda feta al consistori durant els darrers 4 anys, havia permès millorar la tresoreria i la mitjana de pagament a proveïdors, però que a nivell pressupostari l'Ajuntament de Sant Hilari segueix amb moltes dificultats, degut a l'endeutament i el pagament de préstecs que li condiciona enormement la capacitat de moviments. Malgrat això l'equip de govern parlava de pressupostos continuistes, ja que si bé ofereixen poca capacitat d'inversió, aquesta previsió ha de servir per donar continuïtat als molts projectes engegats en els darrers 4 anys.

Els partits a l'oposició, durant la seva intervenció van expressar la seva decisió de no donar suport a aquests pressupostos, al considerar que no ofereixen resposta a les necessitats reals del municipi. El Grup d'ERC va parlar de manca d'inversió i de manteniments i Junts Per Sant Hilari per la seva banda parlava de pressupost poc ambiciós també per manca d'inversions.

Finalment els 8 vots dels regidors del PIG van servir per aprovar el pressupost, amb la negativa de la resta de regidors del municipi.


Autor: Redacció


#santhilari #pressupost


#santhilari #pressupost





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...