Notícies més llegides



La Selva


Maçanet de la Selva

Detenen tres homes quan intentaven recuperar droga i diners de dins d'un rec a Maçanet de la Selva

La Selva  -  03/02/2020  -  19:29

La droga i els diners els transportava un camió que s'havia accidentat el dia 26 de gener i havia perdut part de la càrrega al rec


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona van detenir el dia 1 de febrer a Maçanet de la Selva tres homes d'entre 22 i 47 anys, de nacionalitat italiana i búlgara, veïns de Milà (Itàlia) com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La tarda de l'1 de febrer diversos agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (ARRO) feien tasques de seguretat ciutadana per la població de Maçanet de la Selva quan a l'alçada del carrer del Molí, sota el pont de l'autopista AP7, van observar un vehicle estacionat just al costat i un home que buscava quelcom per terra. De seguida van veure dos homes més que sortien de dins la riera.

Els agents van observar que just sota el pont hi havia les restes d'un accident de trànsit i que a la riera hi havia la càrrega del camió accidentat.

Fetes les gestions amb l'Àrea Regional de Trànsit de Girona els agents van constatar que just la setmana abans, el dia 26 de gener, un camió havia tingut un accident, el seu conductor havia resultat il·lès i havia perdut tota la càrrega a la riera. El camió es va poder retirar de la via l'endemà de l'accident, però part de la càrrega va quedar a la riera.

Els mossos van adreçar-se a la riera i van localitzar cinc peces d'haixix en una bossa d'escombraries. En la recerca per la zona els agents en van localitzar 3 més entre la càrrega del camió així com un paquet plastificat amb 1.750 euros de bitllets fraccionats a l'interior.

En l'escorcoll del turisme dels tres homes els policies hi van trobar 3.455 euros.

Els tres detinguts anaven equipats amb vestits i guants de neoprè, escarpins i botes d'aigua.

Les tasques es van poder fer amb més rapidesa i efectivitat gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Maçanet, que va oferir la maquinària necessària per drenar el rec i poder recuperar la càrrega del camió. També hi van participar la unitat aquàtica, de subsòl i canina dels mossos. Les tasques de drenatge i recuperació hi han durat dos dies.

Els detinguts, sense antecedents a l'estat espanyol, passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció de les funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...