Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'Ajuntament de Sant Hilari promou la creació de la Comissió d'Igualtat

La Selva  -  06/03/2020  -  18:32

Aquesta comissió vol ser un espai de treball que ajudi a consensuar les polítiques públiques d'igualtat del municipi


Comissió d’Igualtat

Comissió d’Igualtat



L'Ajuntament de Sant Hilari, a través de la Regidoria de Ciutadania, Solidaritat i Polítiques d'igualtat vol elaborar un Pla d'Igualtat Municipal que permeti impulsar al llarg d'aquest 2020 línies d'actuacions que treballin per assolir la igualtat efectiva de dones i homes.

Aquestes accions seguiran els criteris del Pla Estratègic de polítiques d'igualtat de gènere de la Generalitat de Catalunya que preveu treballar per la Coeducació i promoció de valors i models igualitaris, la promoció en l'equitat en el treball i la corresponsabilitat en els usos del temps, la prevenció i erradicació de la violència masclista, la participació política i social i apoderament personal i comunitari de les dones, la visibilització de les dones i comunicació no sexista i la transversalització de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques.

Sant Hilari Sacalm està adherit al Pla de Dones (2016-2020) del Consell Comarcal de la Selva, però vol fer un pas més i elaborar un Pla d'Igualtat propi, més concret, que proposi accions en funció de la realitat del municipi.

Aquest projecte abraça un marc d'actuació global i complex que demana la col·laboració i implicació de tots els agents socials del territori per sumar així tots els punts de vista, experiències i sensibilitats possibles per fer front al repte plantejat. Per això aquest passat dijous dia 5 de març, en el marc de les activitats de commemoració del Dia Internacional de la Dona, es va organitzar l'acte de constitució de la Comissió d'Igualtat Municipal, formada per personal tècnic municipals de les diferents àrees, membres de la Taula de ciutadania municipal i representants d'algunes entitats del municipi.

Des de la Comissió d'igualtat es promourà el treball transversal per part de totes les àrees i els agents socials implicats amb la finalitat d'orientar i dissenyar les polítiques d'igualtat municipals. Aquesta comissió també farà el seguiment i l'avaluació de les iniciatives engegades.
El Pla d'Igualtat Municipal és un dels compromisos de l'equip de govern, que per primera vegada inclou en el cartipàs municipal, una regidoria que treballa per afavorir polítiques d'igualtat municipal.


Autor: Redacció


#santhilari #igualtat


#santhilari #igualtat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...