Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'Ajuntament de Sant Hilari anuncia la suspensió de l'EMBRUIX 2020

La Selva  -  04/05/2020  -  09:57

Sant Hilari Sacalm ha vist com la situació d'emergència sanitària que estem vivint ha obligat a la suspensió d'activitats emblemàtiques




L'Ajuntament de Sant Hilari ha fet saber, a través d'un comunicat de la regidoria de cultura, que l'edició d'enguany de l'Embruix queda definitivament suspesa arran de la situació d'emergència sanitària que estem vivint.

L'Embruix és una celebració molt estimada pels hilariencs i les hilarienques ja que són molts i moltes les persones i entitats que, des de la primera edició, hi participen convertint-la en una de les festes principals de la vila.

Enguany s'havia de celebrar la 12a edició que tenia previst, durant els dies 27 i 28 de juny, oferir espectacles, tallers i conferències per tots els gustos amb la representació del "Sàbat de bruixes, guilla que fuig!" el dissabte a la nit, com a activitat principal.

Per aquest 2020 s'havia constituït una comissió pròpia que s'encarregava d'organitzar, amb la col·laboració de l'Ajuntament, aquest espectacle. Amb aquesta suspensió es comença ja a pensar en la tornada de l'Embruix aquest pròxim 2021, i des de l'Ajuntament s'anima a la comissió a continuar treballant per la pròxima edició amb les mateixes ganes i il·lusió que ho ha fet fins ara.

Per últim, des de la mateixa comissió es recorda que si alguna persona està interessada a participar en la propera edició de l'Embruix es pot posar en contacte a través de l'adreça de correu electrònic embruixsanthilari@gmail.com.

Sant Hilari Sacalm ha vist com la situació d'emergència sanitària que estem vivint ha obligat a la suspensió d'activitats emblemàtiques, reconegudes i concorregudes com són la Setmana Santa i el Via Crucis Vivent, la Setmana de l'Esport, i ara, l'Embruix. Des de l'Ajuntament es segueix amb atenció l'evolució dels esdeveniments per prendre les decisions més adequades, sempre prioritzant la seguretat i la salut de les persones, davant l'organització de les diferents festes i celebracions del municipi.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...