Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm ja navega a tota velocitat gràcies a Goufone

La Selva  -  12/05/2020  -  09:46

La Fibra Òptica ja és una realitat a Sant Hilari Sacalm després d'una lluita incansable per part del consistori per aconseguir que una empresa apostés pel desplegament a la capital de Les Guilleries


Fibra Òptica

Fibra Òptica



Sant Hilari Sacalm, des d'aquest passat dissabte dia 9 de maig, disposa de fibra òptica a tot el seu municipi.

Just ara fa un any, representants de l'empresa Goufone presentaven a la Sala Noble de l'edifici de La Cooperativa, el Pla de desplegament municipal de Fibra Òptica i exactament 365 dies després tots els hilariencs i les hilarienques, particulars i empreses, tenen a l'abast una connexió de Fibra Òptica moderna i eficient.

Goufone, és l'única empresa que ha apostat fermament per desplegar la fibra a tot el municipi, i és que l'empresa nascuda a Vic ara fa 10 anys té com a un dels principals objectius poder oferir solucions adaptades a les necessitats dels seus usuaris, fent que la seva activitat contribueixi al desenvolupament del territori on són presents (altres operadors oferien fibra a certes zones del municipi i no estaven disposades a desplegar fibra a la resta del municipi).
Sant Hilari esperava des de feia anys l'arribada de la Fibra, cabdal per el desenvolupament econòmic del municipi i és que la capital de les Guilleries, lluny dels eixos principals de comunicació terrestre, necessita una comunicació per xarxa ràpida i de qualitat.

L'Ajuntament de Sant Hilari ha treballat incansablement per poder assolir el desplegament a tot el territori assumint un cost de 28000€ dels que un 50% estan subvencionats per la Diputació de Girona. El consistori agraeix la participació de l'ens provincial i sobretot l'aposta i l'interès de Goufone per desplegar a Sant Hilari assumint també bona part de la inversió, essent una empresa que es caracteritza per un tracte proper, ser una empresa "de casa", especialista i transparent.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...