Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts és una de les seus del postgrau d'Il·lustració Científica de la UdG

La Garrotxa  -  18/06/2020  -  17:08

Aquesta jornada de treball és la primera mostra de l'establiment d'un marc de col·laboració entre el Postgrau i Sant Joan les Fonts




Sant Joan les Fonts ha celebrat una sessió de treball de camp del Postgrau d'Il·lustració Científica en Ciències Naturals que imparteix la Fundació per a la Innovació i la Formació de la Universitat de Girona. Aquest treball de camp s'ha realitzat a la zona del Boscarró i el Molí Fondo, punt de Sant Joan les Fonts on es pot plasmar la geologia fauna, els elements botànics i l'arquitectura humana d'una manera excepcional.

Aquesta jornada de treball és la primera mostra de l'establiment d'un marc de col·laboració entre el Postgrau i Sant Joan les Fonts, que va més enllà de la jornada de treball i converteix el municipi en una de les seves seus formatives. De fet, la presentació del postgrau de la UdG s'havia de fer a Sant Joan les Fonts, fet que no es va poder realitzar a causa de la situació pel Coronavirus.

El que sí que tira endavant és que Sant Joan les Fonts sigui una de les seus del Postgrau. Per aquest motiu, acull un estudiant del postgrau que hi farà les seves pràctiques. El principal motiu de l'acord és que, a la línia d'informació turística de Sant Joan les Fonts, el dibuix o la pintura a plain air hi juga un paper important. Les pràctiques es faran a l'Àrea de Cultura, Turisme i Promoció amb la tècnica municipal, Anna Escarpenter.

Ja fa anys que Sant Joan les Fonts ofereix la Ruta Ronda Croquis. Ronda Croquis és una ruta artística, a l'aire lliure i apte per tots els públics que passeja pel Parc de les Olors del municipi alhora que descobreix el seu patrimoni natural i cultural. Cada espai té la seva pròpia personalitat paisatgística i el seu propi jardí, així com ofereix diferents tècniques artístiques que el visitant pot desenvolupar.

Ronda Croquis és una estratègia turística innovadora, ja que atrau un turisme interessat per les tècniques pictòriques, amb la particularitat que no és un fet puntual tipus una fira o un concurs de dibuix o de pintura.

Les pràctiques consistiran doncs a participar en la difusió turística del municipi il·lustrant la diversitat de paisatges que aquest ofereix de diferents maneres. L'alumne haurà de dissenyar també els continguts per a un nou cartell de la ruta Ronda Croquis.

A més, s'exploraran maneres de millorar la comunicació turística a partir de la il·lustració científica, les quals els punts de vista dels paisatges a il·lustrar i les tècniques seran escollides conjuntament per l'alumne i l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...