Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Font Vella en Casa arriba a l'Empordà, el Maresme i la Selva

La Selva  -  11/08/2020  -  08:00

Amb aquesta ampliació, Font Vella en Casa augmenta els seus punts de repartiment a Catalunya per segona vegada consecutiva aquest any i la zona de Catalunya es reafirma com a línia comercial estratègica pel negoci


Font Vella

Font Vella



La plataforma de venda online i lliurament a domicili d'Aigües Danone "Font Vella en Casa" (https://fontvellaencasa.es/), fins ara disponible a Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Badalona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Rubí, Valldoreix, Terrassa, Matadepera i Castellbisbal amplia la seva zona d'operació a les comarques del Maresme, la Selva, l'Alt Empordà i el Baix Empordà.

A més, pròximament, la plataforma estarà també disponible a les comarques del Garraf, el Tarragonès i el Baix Penedès. El negoci aposta per aquesta expansió en un moment, l'estiu, en el que una correcta hidratació té especial rellevància, i continua treballant així en el seu compromís de facilitar la hidratació saludable a particulars i empreses amb la seva aposta contínua per la innovació.

Font Vella en Casa, expansió progressiva
Des del seu llançament l'any 2017, la plataforma de e-commerce de la companyia aposta per un pla progressiu d'expansió i creixement, afermant-se cada vegada més entre les línies comercials del negoci d'Aigües Danone.

Concretament, Catalunya, es tracta d'una regió clau per a l'expansió de "Font Vella en Casa", sent la seva capital el lloc de gestació i punta de llança del servei. Aquest 2020, l'augment de la presència, tant a la província de Barcelona com a la de Girona, suposa l'adhesió de 118 localitats catalanes que s'uneixen a Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat i Sant Cugat del Vallès, on la plataforma ja operava l'any passat, arribant així a un total de 121 localitats.

Segons Jerusa Moura, Directora de Màrqueting d'Aigües Danone a España "'Font Vella en Casa' és una línia comercial estratègica clau per a Aigües Danone. Cada vegada més, el cerca la practicitat i la seguretat de poder fer les seves compres online, i nosaltres els hi volem facilitar".

A més, segons afirma Moura "En línia amb la nostra missió d'oferir als consumidors productes i experiències superiors en tots els moments i llocs de la forma més sostenible possible, creiem que l'estiu és un moment clau per a començar a oferir el servei en la Costa Brava i rodalies".

Una gamma de productes en continu creixement a l'abast del client
A la plataforma es poden trobar tots els formats d'aigua mineral natural de Danone, Font Vella i Lanjarón, així com d'altres marques de la companyia com ara Evian i l'aigua mineral amb gas Fonter. La gamma de productes disponibles també inclou begudes refrescants a base d'aigua mineral natural de Font Vella i productes d'edició limitada. Finalment, i com a novetat, Font Vella en Casa ha integrat recentment en la seva oferta les begudes vegetals d'Alpro, també de Danone.

El servei de repartiment al Maresme, la Selva, l'Alt Empordà i el Baix Empordà , i s'adapta completament a l'usuari, que pot triar la franja horària – matí o tarda- i el dia que més s'ajusti a les seves necessitats. A més, el servei no compta amb límit de pes ni despeses d'enviament.

Nous hàbits de consum i compra
L'impacte de la COVID-19 ha generat una nova realitat pel que fa al consum de productes essencials de manera online. Segons el baròmetre publicat per AECOC Shopperview 'Consum i compra dins i fora de la llar', un 17% dels consumidors compraran més a través dels canals online una vegada finalitzi aquesta situació A més, es preveu que els consumidors es preocuparan més per la seguretat dels productes que comprin: perquè estiguin lliures de risc i perquè garanteixin una major qualitat pel que fa a a estàndards i eficàcia.

En aquest sentit, Font Vella en Casa ha adaptat la seva logística per a garantir la seguretat dels seus empleats, col·laboradors i clients, i oferir un servei segur.

A més, en la seva constant ambició per millorar el servei des del seu naixement al 2017 i oferir tranquil·litat i confiança als seus clients, Font Vella en Casa ha millorat recentment el seu servei d'atenció al client Hi Ha posat disposició dels seus més de 19.000 usuaris un canal de WhatsApp i ha ampliat l'horari d'atenció al consumidor amb la finalitat d'atendre incidències, respondre preguntes o rebre suggeriments.

L'aigua contribueix a mantenir les funcions físiques i cognitives normals amb una ingesta d'almenys 2,0 L al dia, procedent de qualsevol font. És important mantenir una dieta variada, equilibrada i un estil de vida saludable.

 

Sobre Aigües Danone

Aigües Danone, companyia líder del mercat espanyol en aigua mineral natural, forma part de la divisió d'aigües de la companyia Danone i compta amb una trajectòria de més de 63 anys en el sector de l'aigua mineral natural envasada. Les seves marques són especialistes en aigua mineral natural i begudes. Compta amb quatre plantes envasadores d'aigua mineral natural a Espanya: Sant Hilari Sacalm i Amer a Girona, Sigüenza a Guadalajara i Lanjarón a Granada. Envasa i comercialitza les marques Font Vella i Lanjarón, les varietats amb gas Fonter, Lanjarón amb gas i Imperial, i les begudes a base d'aigua mineral natural Font Vella Sensación, La Limonada de Font Vella, Font Vella Te i Font Vella Orgànic.

Des del 2019, el negoci està certificat com a empresa B Corp pel seu model empresarial pioner, per complir amb els més alts estàndards socials i ambientals, transparència i responsabilitat i treballa per ser un actor de canvi i contribuir positivament a construir un món més sostenible.


Autor: Redacció


#santhilari #fontvella #aigua


#santhilari #fontvella #aigua





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...