Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Un estiu de visites guiades per donar a conèixer el municipi de Sant Joan les Fonts i activar l'economia local

La Garrotxa  -  17/08/2020  -  11:08

Aquestes visites han anat a càrrec de l'empresa local, Fentours, amb la Lídia Bartolí al capdavant, que ha estat l'encarregada de descobrir als grups el patrimoni de Sant Joan les Fonts




Continuant amb el cicle de visites guiades d'aquest estiu impulsat des de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, aquest cap de setmana han tingut lloc les visites a les Colades de lava, dissabte i als comerços dels anys 50 i 60, diumenge.

Pel que fa al dissabte, els tretze usuaris que van gaudir de la visita a les Colades de lava eren de Sant Joan les Fonts, Beuda i Barcelona i la valoració que en van fer va ser molt positiva. A l'entorn d'una hora, el grup va poder gaudir de la zona del Molí Fondo i la zona el Boscarró.
La sortida de diumenge va tenir com a protagonistes els comerços de Sant Joan dels anys 50 i 60. En aquesta visita onze persones totes elles de Sant Joan van gaudir de la visita i van aportar interessants anècdotes. Va ser una visita interessant i nostàlgica que va comptar amb la presència de la Fina, de Ca la Quima, que va explicar com estava distribuïda la botiga, què hi venia, etc.

Aquestes visites han anat a càrrec de l'empresa local, Fentours, amb la Lídia Bartolí al capdavant, que ha estat l'encarregada de descobrir als grups el patrimoni de Sant Joan les Fonts. En el marc d'un estiu on els atractius de proximitat i d'interior són un dels principals reclams, l'ajuntament ha apostat per impulsar aquestes visites que, a més de donar a conèixer el patrimoni de Sant Joan les Fonts, també han servit per generar activitat al municipi i activar l'economia local.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...