Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

El castell de Montsoriu es prepara per assolir un nou rècord de visitants durant el darrer cap de setmana d'agost

La Selva  -  27/08/2020  -  13:46

Les visites guiades al castell s'han convertit en l'opció preferida per als visitants durant aquest estiu, després de la reobertura el passat 17 de juliol




El castell de Montsoriu es prepara per assolir un nou rècord de visitants el darrer cap de setmana d'agost. Així ho ha confirmat el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga. El nou president del Patronat assegura que, després de veure l'èxit de visitants durant els caps de setmana anteriors, s'espera que les xifres siguin molt similars, mitjana que ha estat d'unes dues-centes persones, entre visites guiades i visites lliures.

Aquest estiu, les visites guiades al castell de Montsoriu han tingut una molt bona acollida, sobretot, durant el mes d'agost. Garriga ha destacat l'interès que mostren les persones que visiten el que és considerat el castell gòtic més important de Catalunya i es mostra satisfet de l'aposta que va fer el Patronat que presideix el passat juliol amb la reobertura al públic seguint les mesures COVID-19. "L'esforç que fan el Consell com el Patronat ha donat els seus fruits", ha afirmat Garriga. En aquest sentit, ha dit que "continuarem treballant perquè Montsoriu esdevingui el referent que ha de ser dins del patrimoni català".

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, destaca l'interès que tenen els visitants pel que és considerat el castell gòtic més important de Catalunya. Tal com ha explicat Garriga, el perfil del visitant que puja a Montsoriu és el d'algú que té interès per la cultura, i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. De fet, durant el quart cap de setmana d'agost –del 20 al 23 d'agost- les dues visites guiades de dissabte i diumenge varen registrar el nombre màxim de persones permeses –que són 20- seguint les mesures per la COVID-19. En total, el nombre de visitants va ser de 260 persones, entre les visites guiades i les visites lliures.

Sens dubte, tal com ha assenyalat Garriga, "l'augment de visites guiades durant el mes d'agost ha volgut donar resposta a les peticions que vàrem tenir des de la reobertura del castell, el passat 17 de juliol". I és que durant les dues primeres setmanes l'afluència de visitants va ser molt bona i la demanda de les visites guiades va superar totes les expectatives. Per això, es va veure amb molt bons ulls ampliar el nombre de visites guiades durant el cap de setmana.

Bones perspectives per als pròxims mesos: visitants de proximitat

Des del Patronat del Castell confien que els mesos de setembre i octubre la xifra de visitants assoleixi rècords històrics i més si tenim en compte que moltes persones han anul·lat el destí de les seves vacances o, simplement, han canviat el seu destí i faran turisme de proximitat durant els propers mesos. Per això, segons ha dit Garriga, si les condicions continuen essent les mateixes, s'espera que durant la tardor Montsoriu sigui una molt bona opció a l'hora d'escollir fer una sortida de turisme cultural.

Aquelles persones que estiguin interessades a fer la visita a Montsoriu trobaran més informació al web www.montsoriu.cat


Autor: Redacció


#castell #montsoriu #laselva


#castell #montsoriu #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...