Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva continua impulsant el sector i el producte pesquer de la Selva Marítima

La Selva  -  30/09/2020  -  13:00

El president del Consell Comarcal de la Selva, ha assenyalat que" l'objectiu és també reivindicar el món marítim i pesquer com a element d'identitat del territori de la Costa Brava sud: Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar"




El Consell Comarcal de la Selva ha pogut donar continuïtat al projecte de promoció del peix de proximitat i del sector pesquer de la comarca iniciat l'any passat durant aquest any. Aquesta iniciativa que porta per títol "Els recursos vinculats al sector pesquer a la Selva Marítima: creació de material audiovisual i accions de promoció", està cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i el suport del Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava.

El projecte ha permès l'edició d'un vídeo i altre material promocional que dona a conèixer i posa en valor el sector de la pesca, el peix de proximitat i la gastronomia.

El president del Consell Comarcal de la Selva, ha assenyalat que" l'objectiu és també reivindicar el món marítim i pesquer com a element d'identitat del territori de la Costa Brava sud: Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar"

El material audiovisual elaborat sota el lema la Selva Marítima. Territori Pesquer permet disposar de recursos propis en formats diferents per poder realitzar campanyes de promoció i difusió del sector, del producte pesquer de proximitat i del patrimoni material i immaterial relacionat.

Jornada a la Confraria de Pescadors de Blanes

En el marc d'aquest projecte s'ha celebrat una jornada a la Confraria de Pescadors de Blanes que ha comptat amb una quinzena d'agents turístics. Durant la sessió s'han exposat també les iniciatives que s'estan impulsant per crear producte turístic entorn de la llotja i la subhasta del peix de Blanes, una de les més importants de la Costa Brava. Hi ha participat el Museu de la Pesca de Palamós, que ha exposat les aportacions del turisme pesquer a la millora del sector i també Grenyal-Aula Gastronòmica de Blanes que han explicat les visites guiades a la llotja, tallers de cuina marinera i altres activitats i experiències que ofereix a tothom que està interessat en àmbit.


Autor: Redacció


#scfarners #laselva


#scfarners #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...