Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

Fiporc s'adapta a la pandèmia i se celebrarà en línia

La Selva  -  05/02/2021  -  12:09

El showcooking tindrà lloc d'11 a 13 h i serà retransmès en directe per TV Girona i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Riudellots


Aj.Riudellots de la Selva

Aj.Riudellots de la Selva



Fiporc, la fira gastronòmica de Riudellots de la Selva que té el porc com a principal protagonista, s'adapta als temps de la pandèmia. Enguany no se celebrarà en un cap de setmana plens d'activitats presencials, com ara degustacions, exposicions, presentacions o tallers. Serà amb un acte en línia que es farà el dissabte, 20 de febrer, en el qual el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas encendrà els fogons de l'espai gastronòmic FoodLab per fer unes demostracions de receptes elaborades amb productes derivats del porc.

El showcooking tindrà lloc d'11 a 13 h i serà retransmès en directe per TV Girona i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Riudellots. Des de l'organització de Fiporc han animat als veïns i veïnes del municipi selvatà, així com els assistents de la fira en edicions anteriors, a seguir la demostració i cuinar el mateix que prepararà Marc Ribas.

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i el regidor i responsable de Fiporc, Josep Santamaria Moreno, han explicat que ben aviat es donarà a conèixer els ingredients de la recepta que cuinarà Marc Ribas, per poder-los comprar als comerços locals i així poder seguir els passos en directe des de casa.

Sobre Fiporc
Fiporc va néixer l'any 2014 amb la voluntat de consolidar-se com a fira temàtica de referència a Catalunya, fent valdre tot el que envolta el món del porc on, a Riudellots, s'ha convertit en un dels principals eixos econòmics i símbol identitari de la població. Enguany arriba a la vuitena edició, la primera en temps de pandèmia de la COVID-19, i per aquest motiu s'ha adaptat la programació.



#fiporc #riudellots


#fiporc #riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...