Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

A la Selva, 'Tots som Comerç Local' nova campanya per fomentar la compra local

La Selva  -  12/04/2021  -  07:57

Al Consell Comarcal de la Selva aposten per la reactivació del comerç local adreçant-se al públic més jove: els infants




La Federació de Comerç de la Selva torna a presentar una campanya per fomentar la compra local. Com ja ha anat fent els últims anys, la Laura, el seu personatge estrella, fa d'enllaç entre el comerç i, aquesta vegada, les escoles d'infantil i primària.

És per aquest motiu que les associacions de comerciants dels municipis d'Arbúcies, Breda, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils i Vidreres, han tornat a treballar conjuntament per organitzar una campanya de conscienciació. Han considerat important que des de ben petits, s'eduqui la canalla fent-los entendre que les compres locals beneficien les famílies locals i també donen vida al municipi. En plena revolució digital i l'increment desmesurat de la compra online, aquesta generació està coneixent un sistema de compra que beneficia a grans corporacions internacionals i poc deixa al municipi.

Així doncs, aquest dilluns 12 d'abril 2021 s'inicien un seguit d'activitats que enllacen comerç i escola:

Els infants, cada vegada que vagin a comprar, als comerços associats, acompanyats dels seus familiars rebran a canvi de la seva compra local una moneda (una Laura!). Aquesta moneda l'han de portar a la seva escola i dipositar-la a una bústia que hi trobaran. Quan l'escola acumuli 500 monedes contactarà amb l'associació de comerciants i aquesta premiarà l'escola amb vals de compra per gastar als comerços locals.

A més, des de la Federació de Comerç de la Selva s'han organitzat unes activitats de dinamització que es faran in situ a les escoles (seguint totes les mesures Covid que marca la normativa interna de cada centre escolar). L'actor i pedagog Ovidi Llorente serà l'encarregat de desplaçar-se a les escoles a explicar la importància de fomentar la compra local, des d'una vessant artística totalment adaptada al públic infantil.

Per ajudar a promocionar aquesta campanya, s'ha comptat també amb la col·laboració de l'actor selvatà Quim Masferrer. Amb la seva particular simpatia ha gravat un vídeo promocional que de ben segur que serà una eina importantíssima per ajudar a tots els clients dels comerços participants a entendre el funcionament de la campanya.

Per al disseny de la campanya i per a l'execució dels elements que s'aniran necessitant, s'ha comptat amb comerços i empreses associades. Per exemple, les bústies que els infants trobaran a la seva escola han estat realitzades per un artesà associat de la comarca de la Selva que les ha personalitzat per a cada municipi.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...