Notícies més llegides




La Selva


Girona

El Circuit Gironí de Cros marca el tret de sortida

La Selva  -  08/10/2021  -  12:51

La prova es disputarà aquesta temporada entre vuit municipis de la demarcació de Girona i amb atletes com Esther Guerrero o Santi Catrofe


Presemtació Circuit Gironí de Cros / GN

Presemtació Circuit Gironí de Cros / GN



El Gran Premi Consell Comarcal de la Selva - 17è Trofeu Circuit Gironí de Cros, prova emmarcada dins del Circuit Gironí de Cros, arriba enguany a un aniversari rodó: la seva trentena edició. Així s’ha destacat avui a la Sala Carles Rahola de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, on s’ha presentat l’activitat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; la representant territorial d’Esports de la Generalitat, Anna Julià; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef i la consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa. 

Enguany, el Circuit Gironí de Cros, que recupera la seva activitat després de la pandèmia de la covid-19, estarà compost per un total de 8 proves. El tret de sortida tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’octubre, amb la 25a edició del Cros d’Olot, el punt de partida d’un recorregut esportiu que també contempla el segon Cros de Calonge i Sant Antoni - Campionat de Catalunya per Clubs (31 d’octubre); el 47è Cros de Santa Coloma de Farners (7 de novembre); el 23è Cros Ciutat de Girona, puntuable per al GP Català de Cros (14 de novembre); el 38è Cros de Sant Hilari de Sacalm (21 de novembre); el 32è Cros de Vidreres (12 de desembre); el 19è Cros de Banyoles (19 de desembre), i finalment, el 36è Cros de Caldes de Malavella - Campionat Gironí de Cros (23 de gener). 

Durant la presentació Julià ha destacat la recuperació de l’esdeveniment després dels efectes de la pandèmia, i ha volgut agrair la tasca dels organitzadors i de les institucions i entitats col·laboradores per al retorn de l’activitat. “El Circuit Gironí de Cros és un referent de l’atletisme i dona l’oportunitat de conèixer el territori”, ha afegit la representant d’Esports a Girona abans de cedir la paraula a Villuendas, que ha subratllat que la prova gironina és una de les que compta amb  “més participació i circuits” del panorama de l’atletisme català”. “És una petita marca dins la marca de la federació”, ha continuat el president de l’ens federatiu, que també ha celebrat que “de mica en mica, estem tornant a la normalitat, i esperem que funcioni bé perquè ja ens trobem en una bona línia de competició”. 

D’altra banda, Balliu ha descrit el circuit gironí com “un model a seguir”. “És un model d’èxit, any rere any obté molta participació i transmet els valors de l’esport”, ha agregat el president del Consell Comarcal de la Selva, que també ha recordat que des de l’ens comarcal és una satisfacció poder donar suport a iniciatives com aquesta. En la mateixa línia s’ha pronunciat Masquef, que ha dit que el Circuit Gironí de Cros és “un clàssic de les comarques gironines”, a més de posar èmfasi a la llarga trajectòria de la prova que es fa a Santa Coloma de Farners, que aquest curs celebrarà la seva 47a edició. 

“És el lloc on creixen els esportistes” 

A més, l’acte d’aquest migdia també ha comptat amb la presència d’alguns dels atletes més destacats de les comarques gironines, com ara Esther Guerrero, del New Balance, o Santiago Catrofe, del Club Atletisme Santa Cristina, així com representants dels Consells Esportius de la demarcació de Girona i de la Federació Catalana d’Atletisme. Guerrero ha volgut recordar els seus inicis a la prova i el valor que això va suposar en la seva progressió com a atleta professional: “Com a atleta sortida d’aquest circuit és d’agrair l’esforç i el treball que es fa. És el lloc on creixen els esportistes, val la pena”. Per la seva banda, Catrofe ha fet valdre el fet de tornar a competir a espais on va començar a despuntar com a esportista: “És bonic tornar cada any a córrer en aquests pobles, et venen molts records”.


Autor: Redacció


#cros #laselva


#cros #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...