Notícies més llegides




Esports


Girona

El Girona s’estrena sense punteria a Peralada

Esports  -  19/07/2022  -  22:51

L’equip de Míchel Sánchez es mostra superior al bloc xampanyer, però no troba el camí del gol a l’Alt Empordà (0-0)


Guillem Plujà / GN

Guillem Plujà / GN



El camí del Girona en el seu retorn a Primera Divisió avui ha escrit un nou capítol a Peralada, on el conjunt de Míchel Sánchez ha disputat el primer partit de pretemporada davant del conjunt local, un matx que ha acabat amb empat sense gols tot i el domini dels blanc-i-vermells. 

Els gironins, amos i senyors de la pilota des del primer moment, han començat l’enfrontament amb un ritme alt i ocasions de perill, com ara una bona jugada col·lectiva entre un afinat Joel Roca i Samu Sáiz que no ha trobat els tres pals. Tot i el domini dels visitants, el bloc de casa entrenat per Miquel Ángel Muñoz no ha abaixat els braços, i també ha provat l’agilitat del porter Juan Carlos a través de Domi, que ha culminat un contraatac. A la recta final de la primera part, el partit ha entrat en una dinàmica d’anades i vingudes a cadascuna de les àrees, aproximacions que en alguns casos han acaronat el gol: el punta peraladenc Joan Tomàs ha enviat una rematada al pal, el mateix destí que ha tingut un llançament de Roca, tot i que el col·legiat ha decretat que es trobava en fora de joc. 

A la segona part, Míchel ha sacsejat l’equip i ha donat entrada a nou jugadors de refresc. A partir d’aquí, el conjunt de Montilivi ha gaudit de les seves millors estones damunt la gespa, gaudint d’ocasions clares segellades per Ureña, ben neutralitzada per Aroca; Terrats, que ha engaltat una pilota que ha acabat impactant amb el travesser, o novament Roca, que ha vist com el seu tir tocava, novament, amb el pal. Aquesta superioritat dels gironins ha durat fins al xiulet final amb noves i clares aproximacions -Ureña, altra vegada, ha fregat el gol en un parell d’accions-, però el marcador, avui, no s’ha volgut moure.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...