Notícies més llegides



La Selva


Vidreres

Més de 1.500 assistents al setè Festival de Jazz a la Fresca

La Selva  -  29/08/2022  -  14:14

Balanç positiu del certamen, tot i que la pluja va obligar a endarrerir alguns concerts


Festival de Jazz a la Fresca

Festival de Jazz a la Fresca



Més de 1.500 persones han assistit al setè festival de Jazz a la Fresca de Vidreres, malgrat la pluja. Després de dos anys ajornat per la pandèmia, s'ha celebrat tot el cap de setmana, aquesta vegada amb la particularitat que el cartell estava format íntegrament per dones. Amb una temàtica 100% femenina es pretenia retre honors a grans intèrprets femenines de la història del jazz. S'han pogut sentir concerts de bandes com Anna Fonalleres Jazz Quartet, Scarlet's & The Femme Soul Band, Sommeliers, Isabel Membrilla & Alba Careta i Michaela Chalmeta Big Band.

El principal inconvenient de l'edició ha estat la pluja, que ha fet acte de presència gairebé cada dia, i a causa de les precipitacions durant les proves de so, es van haver d'endarrerir els concerts del divendres i del dissabte. Amb tot, les audicions s'han pogut celebrar i el públic assistent va valorar positivament l'experiència.

El regidor de festes, Francesc Baltrons, explica que «ha estat una edició marcada per la pluja, però estem satisfets perquè tot s'ha pogut celebrar. El concert de divendres el vam haver d'acabar una mica abans perquè va començar a ploure de nou, però tot ha estat un èxit».

L'edil de Vidreres destaca que «l'esforç dels tècnics ha estat crucial per salvar els entrebancs que la situació meteorològica proposava, però per sort no s'ha hagut d'ajornar res».

A causa de la situació meteorològica d'enguany, «s'està estudiant fermament» utilitzar un escenari cobert per a pròximes edicions, assenyala el consistori.


Autor: Redacció


#vidreres


#vidreres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...