Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

L'Ajuntament de Tossa convoca el procediment d'atorgament dels horts urbans de Can Coure

La Selva  -  16/09/2022  -  14:38

N'hi ha un total de 27 i les sol·licituds per optar-hi s'han de presentar al registre general abans de l'11 d'octubre


Horts urbans Tossa

Horts urbans Tossa



L'Ajuntament de Tossa, un cop finalitzat el termini vigent, ha convocat el procediment de nova selecció per a l'atorgament de llicències d'ocupació temporal per a ús privatiu sobre terrenys de titularitat municipal destinats a horts, existents a la zona de Can Coure al costat de la riera.

Per a la convocatòria de 2022, l'ajuntament ha d'habilitar un total de 27 horts (5 a disposició de l'Àrea Social i 22 a disposició de persones físiques).

Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han d'acomplir els requisits següents:
 

a. Ser persona física major d'edat. Només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, entenent-se per unitat familiar les persones que convisquin en un mateix domicili.b. tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per exercir les funcions derivades de l'hort.
 

c. A la data de l'inici del procés de sol·licituds, cal estar empadronat a Tossa amb una antiguitat mínima de 5 anys ininterromputs.
d. No disposar, a tall de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu al terme municipal de Tossa.

Els impresos de sol·licitud per a participar en la convocatòria estan a disposició de les persones interessades a les oficines de l'Ajuntament de Tossa i a la página web www.tossademar.cat.
Les sol·licituds es presentaran al registre general de l'Ajuntament abans de l'11 d'octubre de 2022. A l'Oficina d'Atenció al Ciutadà ajudaran a fer el tràmit de 08:00h. a 14:00h.

Un cop finalitzat el termini de presentació, l'Ajuntament, en presència de l'alcalde, realitzarà el sorteig pel sistema de paperetes, les quals s'han d'introduir en una cistella, bossa o altre utensili adequat. S'extrauran totes les paperetes i l'ordre d'extracció determinarà les persones adjudicatàries dels horts fins a esgotar els horts disponibles. Les persones que no resultin adjudicatàries d'una parcel·la, tot i haver estat admeses les seves sol·licituds en el sorteig, passaran a formar part d'una llista d'espera publicada a la pàgina web de l'Ajuntament.

En cas que el sorteig de les parcel·les d'horts afavoreixi a alguna persona adjudicatària que ja disposés d'un hort de la convocatòria anterior, se li adjudicarà la mateixa parcel·la que ja tenia, a menys que manifesti expressament la voluntat d'optar a un canvi d'hort.


Autor: Redacción


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...