Notícies més llegides





La Selva


Tossa de Mar

L'Ajuntament de Tossa farà front a les obres d'adequació de la Plaça Sant Joan

La Selva  -  03/10/2022  -  08:56

El projecte té un cost de prop d'1,9 milions d'euros, del qual l'Ajuntament assumirà un 33%, i s'intervindrà tant la plaça pública com l'aparcament soterrani privat


Ajuntament de Tossa de Mar

Ajuntament de Tossa de Mar



L'Ajuntament de Tossa ha aprovat una modificació de pressupost de 566.696 euros per fer front a les obres d'adequació de la plaça Sant Joan, que està previst que s'iniciïn la primera setmana d'octubre.

I és que l'alcalde, Ramon Gascons, i la presidenta de la comunitat de propietaris del sector, Maria Lourdes Esteba, han signat un conveni mostrant la seva conformitat a l'informe tècnic municipal de data 22 de setembre de 2022 en el qual es defineixen les causes i els danys que pateix l'aparcament soterrat d'aquesta plaça, les solucions tècniques proposades per a la seva reparació, i la conveniència d'escometre de manera simultània els treballs de reparació dels elements privats i les obres de remodelació de l'espai públic urbà de la zona exterior.

L'informe conclou que es requereix la intervenció per a evitar majors desperfectes, descrivint les actuacions i obres a escometre. D'una banda: l'aixecament del paviment i dels elements ornamentals obsolets dels espais d'ús públic, la reposició de la nova pavimentació i els elements constructius necessaris per al bon ús d'aquests espais urbans, responsabilitat municipal. I per una altra: la reparació del sostre del garatge soterrani, contemplant la necessària impermeabilització de la plaça i les possibles millores que es puguin plantejar en el garatge de l'aparcament i els elements constructius de propietat privada per part de la comunitat de propietaris.

En aquest sentit, l'Ajuntament es farà càrrec de les despeses derivades de reposició de la plaça situada per sobre de l'aparcament; i els propietaris assumiran el cost de les obres de reforma del pàrquing privat.

L'execució de les obres projectades tenen un cost d'1.891.192,75 €, dels quals 566.696 € corresponen a la plaça pública i la resta a l'aparcament privat. Els diners que aporta l'ajuntament es traurà del romanent positiu que hi ha.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...