Notícies més llegides



La Selva


Caldes de Malavella

Víctor Dacosta i Laura Prieto guanyen el Cros de Caldes de Malavella

La Selva  -  28/11/2022  -  14:29

El Cros de Caldes ha finalitzat amb la lectura del manifest del món de l'esport a càrrec de la consellera d'Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa


Cros de Caldes de Malavella

Cros de Caldes de Malavella



La població de Caldes de Malavella ha celebrat aquest diumenge la 37a edició del seu cros, la quarta prova del Circuit Gironí de Cros 2022/23. L'excel·lent circuit instal·lat a una zona propera als serveis del centre de la població, però que alhora compta amb la proximitat de boscos i zones verdes, anomenada la rambla d'en Rufí, ha estat un marc magnífic per gaudir de molt bones curses en aquesta matinal atlètica, amb fred i un bon espectacle en moltes curses. Gairebé 600 atletes es donaven cita avui a la població selvatana per disputar aquesta jornada seguida d'acompanyants i familiars que els animaven en tot moment.

La cursa absoluta femenina ens ha regalat un interessant duel entre Laura Prieto del Futbol Club Barcelona i la belga Jolien VanDemoortele que han lluitat colze amb colze fins als darrers dos-cents metres on la de Lloret de Mar ha imposat la seva velocitat per creuar, en primer lloc, la línia de meta. Per la seva banda els atletes masculins també han fet gaudir al públic assistent a la Rambla d'en Rufí. Hamza Bouchallikh [GEiEG], Arnau Turon [Olot-Terra de Volcans] i Víctor Dacosta [CO Farners] han protagonitzat una intensa lluita a partir de la segona volta al circuit. Fins a mig recorregut era Bouchallikh qui anava al capdavant una vintena de metres separat dels seus perseguidors, llavors a poc a poc aquests han anat retallant la distància fins a rebassar-lo. Turon ha anat tirant aquest grup de tres fins a la darrera volta on a poc a poc Dacosta ha anat fent-se fort i imposant-se als darrers metres per proclamar-se campió a Caldes de Malavella després de fer-ho també a Olot el passat cap de setmana. La segona posició quedava per Turón i completava aquest podi l'atleta sub23 del GEiEG, Hamza Bouchallikh.

El Cros de Caldes ha finalitzat amb la lectura del manifest del món de l'esport a càrrec de la consellera d'Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa, que ha comptat amb la col·laboració de tres atletes, dos del Club Olímpic Farners i una del Lloret la Selva. L'entrega de guardons s'ha fet durant tot el matí i ha comptat a més de la consellera comarcal, Mònica Rabassa; amb el president de l'ens selvatà i alcalde de Caldes, Salvador Balliu; i el regidor d'Esports, Pere Oliveres.

El Circuit Gironí de Cros viatja el 18 de desembre a Banyoles, prova que també serà puntuable per al Campionat Català de Cros, i que clourà l'any al cros gironí.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...