Notícies més llegides



Esports


Torroella de Montgrí

Aurela Nerlo (Massi-Tactic), entre les 25 primeres classificades de la Volta a la Comunitat Valenciana

Esports  -  06/02/2023  -  12:25

La polonesa acaba la primera cursa de la temporada en el 24è lloc i és la més ben posicionada de l’equip empordanès, que tornarà a competir aquest dissabte a Almeria


Massi-Tactic

Massi-Tactic



l Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, de Torroella de Montgrí, va estrenar ahir la temporada a València i una de les seves corredores, Aurela Nerlo, va acabar la prova entre les primeres 25 classificades. La ciclista polonesa va creuar la línia de meta en el 24è lloc de la Volta a la Comunitat Valenciana, una cursa d’un sol dia amb un recorregut de 93,2 km entre Paterna i València. Per part del conjunt empordanès també hi van córrer la francesa Cécile Lejeune, la catalana Patricia Ortega, la canadenca Adèle Normand, la portuguesa Vera Vilaça i l’hongaresa Petra Zsankó.

La prova la va guanyar la ciclista neerlandesa del Movistar Floortj Machaij, amb un temps de 2:27:58. La seva companya d’equip, l’alemanya Liane Lippert, va ser segona a 32 segons, mentre que el podi el va completa la txeca Nikola Koskova, del Zaaf Team, tercera a 34 segons de la vencedora.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, fa una valoració d’aquesta primera cursa de la temporada: “Hem fet un bon treball, malgrat patir una caiguda d’una corredora important (Petra Zsankó), el que ens ha fet anar una mica a remolc. En el segon port de la cursa hem col·locat les nostres ciclistes bastant endavant, però finalment s’ha reagrupat tot acabant amb un esprint massiu en el que han arribat pràcticament totes les nostres corredores. Per davant d’aquest grup hi havia unes quantes escapades, que han acabat arribant a meta. Allà hi hem tingut l’Adèle Normand durant molta estona, tot i que finalment no ha pogut aguantar el ritme. Estem contents de com ha anat i com s’ha treballat, amb un equip farcit de corredores noves tret de l’Aurela Nerlo. Estem amb ganes de més”.

El Massi-Tactic tornarà a competir el proper dissabte i ho farà a la Clásica de Almería, una prova d’un sol dia amb un traçat de 141 km entre les localitats de Puebla de Vícar i Vera. Hi competiran set corredores del conjunt de Torroella de Montgrí: Aurela Nerlo, Cécile Lejeune, Jennifer Ducuara, Adèle Normand, Vera Vilaça, Petra Zsankó i Elisabet Escursell.

Cinquè any competint a l’elit dins d’un club fundat l’any 1990

El Massi-Tactic és el primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter, està dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González i aquest 2023 disputa la cinquena temporada consecutiva com a conjunt continental. El seu principal objectiu per aquesta temporada és professionalitzar-se al cent per cent. Compta amb 12 ciclistes, 4 d’elles catalanes, per encarar un curs que s’allargarà fins el mes de setembre. L’equip correrà un total de 36 curses nacionals i internacionals, algunes de les quals de categoria UCI WorldTour, el primer nivell, competint per Espanya, i també a Itàlia, Bèlgica, França i Suïssa.

El CC Baix Ter es va fundar el 1990, compta actualment amb 110 ciclistes i més de 200 socis. Va crear el seu primer equip fa més d’una dècada per donar projecció a tres noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. El salt a la Unió Ciclista Internacional (UCI) es va produir el passat 2019, però tot i això el club empordanès ha continuat apostant pel creixement del seu planter. Compta amb una escola i també amb un segon equip, el nou Massi-Tactic Academy que substitueix l’antic Catema.cat. Aquest filial està concebut per ascendir promeses catalanes en un període d’entre sis mesos i dos anys i poder tenir, en un futur, un primer equip format per gairebé la totalitat de ciclistes de Catalunya.


Autor: Redacció


#massitactic


#massitactic





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...