Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Carles Puigdemont entrega els Premis Pont de Plata 2016 de Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  02/09/2016  -  23:26

Aquests guardons són un reconeixement a les persones i entitats que vetllen pel bé comú del municipi garrotxí


Premis Pont de Plata

Premis Pont de Plata



Fina Surina



Fina Surina





Aquest vespre, la Sala Gòtica de la Cúria Reial de Besalú ha acollit el lliurament dels Premis Pont de Plata 2016 amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. En la seva 16a edició, els Premis Pont de Plata volen ser un reconeixement per aquelles persones i entitats que defensen els valors i projecten una imatge positiva de Besalú. La celebració de l'acte, que s'inclou dins del marc de la fira Besalú Medieval, ha començat quan passaven uns minuts de les vuit del vespre. En aquest cas, Carles Puigdemont i l'alcalde del municipi, Lluís Guinó han sigut els encarregats de mencionar als premiats de l'edició d'enguany. A la cerimònia també hi han assistit el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús; i el responsable dels Serveis Territorials a Girona del Departament de Cultura, Francesc Ten.

Els dos primers premis, a títol pòstum, han sigut per Marta Serra i Joan Masó. "La Marta va ser regidora a l'Ajuntament de Besalú durant tres legislatures. Va ser una persona molt activa en el desenvolupant d'activitats vinculades amb el comerç, el turisme i la cultura de Besalú", ha explicat la regidora de Turisme, Fina Surina. El segon Premi Pont de Plata 2016, a títol pòstum, ha sigut per Joan Masó. "Va ser el propietari de l'edifici Els Claustres, i va obrir la seva casa perquè des de l'Ajuntament poguéssim celebrar determinades activitats vinculades al municipi. Era una persona que sempre tenia un sí per a tothom", ha afegit Fina Surina.

Un altre dels guardons de la nit ha sigut per la Carme Anglada, més coneguda a Besalú com la 'Carmeta dels pollastres'. Segons la regidora de Turisme de Besalú, "la Carme Anglada és una gran cuinera que, tot i la seva avançada edat, encara continua elaborant xocolata desfeta per diferents esdeveniments de Besalú". Finalment, el Club BTT Desenfrenats ha rebut el Premi Pont de Plata a la millor entitat. "Enguany celebren el seu desè aniversari com cada 11 de setembre organitzen una pedalada que acull a unes 500 persones que es troben a Besalú per practicar esport", ha conclòs Fina Surina.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...