Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

10 anys de Gospel sense Fronteres al Liceu

Barcelona  -  07/09/2016  -  22:06

El diumenge 9 d'octubre es celebrarà l'aniversari al Gran Teatre del Liceu


 Marta Pich

Marta Pich




Aquest any 2016 Gospel Sense Fronteres compleix 10 anys. La iniciativa va néixer de The Gospel Viu Choir (TGV), una formació creada i dirigida per Moisès Sala que aglutina 70 cantants d'11 comarques de Catalunya i que és considerada la millor formació de gospel del nostre país i una de les millors de tot l'Estat. The Gospel Viu Choir ha actuat en nombroses ocasions al Gran Teatre del Liceu; al Palau de la Música Catalana; a l'Auditori... un fet inusual per a les corals de gospel del país, i és clar, per tot Catalunya. Del 27 d'abril a l'1 de maig, fa uns mesos, van cantar al Teatre Condal de Barcelona amb el seu nou espectacle Reload. Tota una setmana d'actuacions i quasi 4000 persones i un 80 per cent d'ocupació. El 9 d'octubre tornen per tercera vegada al Gran Teatre del Liceu per celebrar aquesta vegada 10 anys de Gospel sense Fronteres. The Gospel Viu Choir ha protagonitzat el programa "Sense Ficció" de TV3: 90 minutos dedicats al cor.

Perquè TGV no solament és música o aprendre música als seus tallers, és també solidaritat, lluita contra la injustícia, la discriminació, la marginació i el mal repartiment de la riquesa. TGV lluita per tot allò que impedeix que un infant pugui gaudir plenament del seu principal deure: ser infant! Molts concerts de TGV s'han fet per recaptar fons destinats a la feina tremendament valuosa de l'Hospital Sant Joan De Déu; l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett; la Fundació Nexe; l'Associació Somnis; La Fundació Sonrisas de Bombay i l'Associació JAL ONG (les dues a l'Índia) i amb l'ONG Active Africa (A Malawi i Kenya). I també Amics Joan Petit Nens amb Càncer; Pallapupas Pallassos d'Hospital; i Vicente Ferrer.

Tot i haver realitzat des de la seva fundació nombrosos concerts benèfics o solidaris, TGV va voler aprofundir encara més en el treball solidari de cara a totes aquelles organitzacions no governamentals, fundacions, associacions que treballen cada dia en benefici dels més necessitats. Per això l'any 2006 TGV va iniciar Gospel Sense Fronteres que porta el gospel als nens i nenes més desfavorits del món. Així va passar a l'Àfrica, a Madagascar preparant el cor de nenes Malagasy Gospel per a la seva gira europea, així ha passat a l'Índia el mes de febrer passat, a la ciutat de Pondicherry (situada al sud del país i molt lluny de Nova Delhi) amb Jal Ong, amb Moisès Sala portant el seu gospel i fent cantar als nens i nenes. La seva gratitud és infinita, com els seus somriures i la vida que desprenen. En paraules de Moisès Sala, creador i director de The Gospel Viu Choir "A Madagascar i a Pondicherry he conegut els veritables HEROIS del nostre planeta. Els de debò."

Fitxa tècnica
Actuació de The Gospel Viu Choir/ 10 Aniversari Gospel Sense Fronteres

Espectacle: Reload

Lloc: Gran Teatre Liceu

Dia: diumenge 9 octubre

Hora: 19 hores

Durada espectacle: 1 hora i 30 minuts

Capacitat: 2.300 seients

Preus: 10, 15, 20 i 25 euros

 


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...