Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Lluïda celebració de la Festa Major de Sant Joan les Fonts

La Garrotxa  -  26/06/2017  -  14:52

La Nit de les Dones d'Aigua, el Piromusical, l'Orquestra Maravella i el dinar de Tornaboda van acollir més de 3.000 espectadors i han esdevingut els plats forts de la celebració


Nit dones d'aigua

Nit dones d'aigua




Sant Joan les Fonts ha celebrat amb èxit la seva Festa Major durant el pont de Sant Joan. Els actes s'iniciaren enguany amb una novetat, el divendres 23 a la tarda un equip de corredors voluntaris van dur la Flama del Canigó des de Bianya fins a l'Hort del Rector de Sant Joan les Fonts, on tenia lloc el primer acte de la festa amb el tradicional berenar popular i lectura de la llegenda. Tot seguit a l'Ajuntament tingué lloc el pregó a càrrec de Josep Granados, "En Nats" de Sant Joan, que va donar el tret de sortida a la celebració.

Amb la Flama del Canigó, i entrada ja la nit, es va encendre la foguera de la revetlla per donar pas al multitudinari espectacle de la Nit de les dones d'aigua, on les prop de 2.000 persones que s'hi van aplegar vàren gaudir d'una nit màgica que va culminar amb el Piromusical i el ball a la Plaça Major amb Duet de Franch i DJ.

Dissabte, va tenir lloc la missa solemne i la cercavila de la faràndula del poble. També s'organitzà, com ja és un costum any rere any, el concurs de pesca, el lliurament de premis del 38è concurs de fotografia de l'Escola de Belles Arts, i a la tarda tingué lloc el concert i ball amb l'Orquestra Maravella, que van oferir un concert fantàstic i de gran qualitat davant dels més de 700 espectadors, enmig del ball tingué lloc l'elecció de l'Hereu i la Pubilla, Albert Danés i Júlia Sala han estat escollits per representar aquest any Sant Joan les Fonts.

La festa acabà diumenge amb una trobada de cotxes antics, la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda que va acollir més de 400 assistents, a l'hora dels cafès va tenir lloc l'actuació del grup de Playback Surti com Surti, que van fer gaudir d'allò més a tots els assistents. L'últim acte de la Festa Major es va dur a terme a la plaça amb Country, on tots van dansar i s'ho van passar d'allò més bé.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...