Notícies més llegides



La Garrotxa


Olot

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb el futbol integratiu de la UE Olot

La Garrotxa  -  10/08/2017  -  12:04

L'Obra Social recolza també al Club Atletisme Garrotxa que fomenta la pràctica esportiva entre persones amb discapacitat de la comarca


Col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” amb el projecte de futbol integratiu

Col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” amb el projecte de futbol integratiu




La directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa, Montserrat Benítez, i el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, han anunciat avui la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" amb el projecte de futbol integratiu i formatiu del club olotí.

En concret, la col·laboració es destinarà a dos clubs vinculats a la UE Olot en el marc del seu compromís social amb la comarca: l'Olot Atlètic i el Club d'Atletisme Garrotxa.

L'Olot Atlètic disposa de diversos equips de futbol base que treballen per a que els nens assoleixin els hàbits d'un esportista com l'assistència, puntualitat, compromís, higiene i esperit d'equip. El club dota diverses beques per a que tots els joves sense distinció d'origen, cultura i nivell econòmic, puguin accedir a la pràctica del futbol.

El Club Atletisme Garrotxa té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat de la comarca de la Garrotxa. Disposa de més de 40 esportistes en les modalitats d'atletisme i futbol.

Durant la presentació de l'acord, la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank, Montserrat Benítez, ha destacat la responsabilitat social de la U.E. Olot que "coincideix plenament amb el compromís social que la nostra entitat manté amb el territori".

El president de la U.E. Olot, Joan Agustí, per la seva banda, ha recordat que el futbol és la millor eina d'integració i ha reiterat els valors del club olotí "esperit d'equip, competitivitat, compromís, humilitat, respecte i la integració de persones".

Aquesta col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a la Garrotxa per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat. A través d'aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l'entitat, l'Obra Social fa patent el seu compromís amb les comarques gironines.

Anualment, l'Obra Social "la Caixa" destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost a la xarxa d'oficines de CaixaBank a cada territori. Aquesta xarxa es fa responsable de la gestió dels fons assignats i promou activitats en sintonia amb les línies d'acció estratègiques de l'Obra Social.

Aquestes actuacions posen de manifest la raó de ser de l'entitat: el retorn a la ciutadania de part dels beneficis que genera l'activitat financera per contribuir a la millora del seu entorn, promovent una atenció especial als col·lectius més vulnerables.

Obra Social: 510 milions de pressupost

El compromís de l'Obra Social "la Caixa" amb les necessitats de la societat en la qual duu a terme la seva activitat financera i amb el benestar de les persones, un dels seus trets més definitoris des del seu naixement el 1904, continua sent més vigent que mai. L'entitat treballa amb un objectiu ineludible: contribuir a la construcció d'una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més ho necessiten.

D'acord amb aquests principis i objectius, l'entitat manté el 2017 la mateixa voluntat de consolidar i intensificar la tasca de l'Obra Social. Això es tradueix en un augment del seu pressupost fins a assolir els 510 milions d'euros, davant dels 500 dels nou anys anteriors. Globalment, la Fundació Bancària "la Caixa" ha impulsat el 2016 prop de 50.000 iniciatives, de les quals s'han beneficiat més de 10,5 milions de persones.

La inversió s'enfoca prioritàriament al desenvolupament de programes socials amb vocació transformadora. La lluita contra la pobresa infantil, el foment de l'ocupació entre col·lectius vulnerables, l'envelliment actiu i saludable de la gent gran i l'atenció a les persones amb malalties avançades continuen sent les línies prioritàries de treball. L'aposta per la recerca i el coneixement, com també el suport a la cultura, són també signes d'identitat de la institució.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...