Notícies més llegides




Barcelona


Barcelona

El Palau de la Música Catalana es rendeix a l’art de Carles & Sofia piano duo

Barcelona  -  15/08/2017  -  13:18

El passat 11 d'agost el duo de piano a quatre mans va oferir un espectacular concert al Palau de la Música Catalana, dedicat a la música d'Albéniz, Granados i Falla


Carles & Sofia al Palau de la Música

Carles & Sofia al Palau de la Música




Amb ja 30 anys d'experiència a les seves espatlles, el nostre duo més internacional, Carles & Sofia piano duo, no deixen indiferent a ningú: ni públic ni crítica. I el passat 11 d'agost van tornar a recollir un altre èxit quan el públic del Palau de la Música Catalana es va posar dempeus per a ovacionar els artistes, després d'interpretar un programa brillant, virtuós i emotiu, íntegrament dedicat a la música espanyola.

Després d'haver estrenat l'òpera "Goyescas" en la seva versió per a piano a quatre mans al Carnegie Hall de Nova York el gener de 2016, quan es complien 100 anys de la seva estrena al Metropolitan, Carles Lama i Sofia Cabruja han portat l'obra a escenaris de tot el món: França, Alemanya, Itàlia, República Txeca, Croàcia, Tailàndia, Xina, Sudàfrica, Estats Units...
I aquest cop arribà el torn del públic del Palau: a la primera part del concert, els artistes gironins van oferir una selecció de l'òpera de Granados amb les peces més conegudes, brillants i emotives, acabant amb uns "Requiebros" virtuosos i apassionats.

La segona part de l'espectacle va obsequiar el nombrós públic assistent amb obres d'Albéniz (4 peces de la Suite Española: Cádiz, Sevilla, Aragón y Castilla) i les conegudíssimes Danses de "La vida breve" de Manuel de Falla.

Després d'una ovació dempeus, el duo va interpretar dos bisos: la famosíssima "Malagueña" de Lecuona, que despertà encara més eufòria entre els presents, i una sentida "Habanera" de Moszkowski, que va tancar amb colofó una vetllada memorable per al públic assistent.

Qualificats per la crítica de Nova York com "els reis indiscutibles de les quatre mans", Carles & Sofia destaquen per haver portat aquesta especialitat a un altre nivell, donant-li la seriositat que es mereix i assolint interpretacions de referència aclamades pel públic més entès. Al mateix temps, han sabut guanyar-se el respecte i admiració de tot tipus de públics amb projectes exclusius com el de "And the Winner Is...", de música de pel·lícules per a piano a quatre mans i orquestra.
Pròximes actuacions del duo inclouen l'Steinway Hall de Nueva York, St. John's Waterloo de Londres, l'Auditori de Barcelona o La Fenice de Venècia.

www.carlesandsofia.com


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...