Notícies més llegides



Lleida


Lleida

Èxit total de la 9ª Festa del Vi de Lleida

Lleida  -  22/10/2017  -  22:00

El tinent d’alcalde Rafael Peris la qualifica de referent en l’àmbit enoturístic i gastronòmic de Catalunya


Festa del Vi de Lleida

Festa del Vi de Lleida



Rafael Peris




La novena edició de la Festa del Vi de Lleida s’ha clos avui amb un èxit total tant en l’àmbit de la participació com pel que fa a la satisfacció dels expositors, segons ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, el Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, a l’hora de fer balanç del certamen que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça de la Llotja.

Peris ha manifestat que la Festa del Vi de Lleida s’ha convertit en un referent en el sector enoturístic i gastronòmic de Catalunya i ha consolidat un posicionament de Lleida, com a ciutat que ofereix atractius de primer ordre en aquests sectors.

La novena edició de la Festa del Vi ha seguit incrementant el nombre de visitants, entre un 8 i un 10 % més que l’any anterior, així com la quantitat de consumicions. “Tots els expositors han manifestat l’altíssim grau de satisfacció i la voluntat de repetir el pròxim any”, ha seguit explicant el tinent d’alcalde.

De cara a la propera edició, que arribarà a la mítica xifra de la desena, Rafael Peris ha explicat que l’objectiu serà reforçar les activitats paral·leles, que coincideixen amb la festa.

Entre les activitats paral·leles d’enguany, el responsable de Promoció de la Ciutat i Turisme ha destacat els tasts de vins, guiats per Manu Jiménez, el millor sumiller d’Espanya 2017, que també han estat un èxit de participació.

“Aquesta festa és un impuls més que ens dóna cada any, perquè posa en valor l’altíssima qualitat dels vins englobats en la DO Costers del Segre, així com la força que tenen els joves cuiners de la nostra ciutat, que complementen la festa del vi amb les seves activitats gastronòmiques”, ha clos el tinent d’alcalde.

Els cellers que han participat en la novena edició de la Festa del Vi de Lleida han estat: Analec, Boldú, Castell del Remei, Carviresa, Cercavins, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L’olivera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raima, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars, Cafès Batalla, Vinica. També es podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà dels restaurants: BOnum No Rules, Cal Nenet, Carn Sargaire & Manduca Lleida, Celler del Roser, Crapula, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, L’Hortet, QR Cafè i Romeu Restaurant.

La Festa del Vi, organitzada per la Paeria, a través de Turisme de Lleida, ha estat patrocinada per Hyundai, Control Motor Serveis Automobilístics, SL i ha comptat amb la col·laboració de la DO Costers del Segre, Hostaleria de Lleida i Plusfresc.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...