Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Quina d'entitats a Besalú per contribuir a la caixa de solidaritat

Besalú, Vila Comtal  -  02/12/2017  -  19:02

Se celebrarà el dia 17 al pavelló i també destinarà part de la recaptació a la Marató de TV3




Besalú mostrarà la seva cara més solidària el diumenge 17 de desembre amb la celebració d'una quina d'entitats. Amb el lema "Tots som dins", la quina tindrà un doble objectiu: recollir fons per a la caixa de solidaritat de les entitats independentistes, que ajuda a sufragar les fiances imposades als polítics i activistes sobiranistes, i també per a la Marató de TV3, que se celebrarà el mateix dia 17 i que enguany està dedicada a les malalties infeccioses.

Aquesta és la primera vegada que el teixit associatiu del poble uneix forces en una quina. Habitualment cinc entitats organitzen les seves respectives cites pels volts de Nadal, però enguany la Venerable Congregació dels Dolors de Besalú ha cedit el seu espai a la iniciativa conjunta. La idea es va gestar en paral·lel al manifest conjunt de les entitats en suport a l'alcalde Lluís Guinó, vicepresident de la mesa del Parlament, quan va ser citat a declarar al Tribunal Suprem, i es va decidir destinar una part de la recaptació a la caixa de solidaritat pels presos i una altra a la recerca de malalties com la tuberculosi, l'hepatitis o la sèpsia.

La cita amb la solidaritat del dia 17 arrencarà a les sis de la tarda al pavelló municipal de Besalú i comptarà amb la col·laboració de bona part de les entitats de la vila, que han confeccionat lots de productes per als guanyadors.

Organitzada per l'Ajuntament besaluenc, la quina té la complicitat de col·lectius com l'Associació Cultural Tallaferro, la Venerable Congregació dels Dolors de Besalú, el Grup de Joves Besalú, la Unió de Botiguers o la parròquia local.

També s'hi han sumat l'ANC de Besalú, el Futbol C.E. Besalú, el Centre d'Esplai Sant Vicenç, Càritas Garrotxa Besalú, el Centre Excursionista Besalú, l'AVPC Besalú "protecció civil" o l'associació Foment de la Sardana Besalú.

A més, hi donen suport l'associació cultural i de lleure El Taller, Dansa't l'associació de lleure Aixoplug, el Besalú Club Natació, els Amics de Besalú i el seu Comtat, el Besalú Cross, els Desfrenats de Besalú, l'Acunç Forjadors de Besalú, l'associació fotogràfica Besalux, l'associació Donadors de Sang de Besalú i Besalú Solidari.


Autor: A.C/GN


#besalu


#besalu #quina #caixasolidaritat #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...