Notícies més llegides



Esports


Barcelona

El Barça atropella el Girona amb un 6 a 1 al Camp Nou

Esports  -  24/02/2018  -  23:17

Un doblet de Messi, un hat-trick de Suárez i un gol de Coutinho marquen les distàncies d'un partit que havien començat guanyant els gironins gràcies a Portu


La Liga

La Liga



El Barça ha atropellat el Girona FC amb una golejada aquest vespre al Camp Nou. Tot i que s'han avançat al marcador, els gironins tornen cap a casa amb un 6 a 1 aconseguit, entre d'altres, gràcies a un doblet de Messi i un hat-trick de Luis Suárez.

Acompanyats per molts gironins que no es volien perdre la primera visita del Girona al Camp Nou en un partit de Primera Divisió, els blanc-i-vermells arribaven amb la voluntat de sorprendre els blaugranes i acostar-se una mica més a Europa amb la primera victòria lluny de Montilivi aquest any, mentre que els de Valverde sortien amb l'obligació de guanyar per consolidar el lideratge.

Puntuals a tres quarts de nou, els gironins han saltat al camp amb Bonou, Maffeo, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Aday, Pere Pons, Granell, Borja, Portu i Choco Lozano, deixant el seu màxim golejador, Stuani, a la banqueta. Per la seva banda, l'onze inicial d'Ernesto Valverde ha estat Ter Stegen, Umtiti, Pique, Alba, Semedo, Rakitic, Busquets, Dembélé, Coutinho, Suárez i Messi.

A l'inici del partit s'ha guardat un minut de silenci en record de l'Ertzaintza mort aquesta setmana a Bilbao en un Camp Nou que ha presentat la millor entrada de la temporada a la Lliga, amb 85.417 espectadors.

Els primers minuts han estat frenètics: Portu ha avançat els gironins al minut 2 gràcies a una errada d'Umtiti, però l'alegria ha durat poc, ja que Luis Suárez ha empatat tan sols dos minuts més tard.

Els gironins no s'han arrugat i han seguit pressionant, però no han pogut fer res davant l'artilleria del Barça. Messi ha marcat el segon i el tercer gol -aquest de falta, per sota de la barrera- i Suárez ha fet més gran la distància marcant el quart just abans del descans.

Ja en la segona part, un golàs de Coutinho i un nou encert de Suárez han eixamplat encara més el marcador. El 6 a 1 definitiu és un càstig més gran que el que mereixia l'actitud valenta del Girona, que ja pensa en el Celta, que dimarts visita Montilivi.


Autor: Redacció


#gironafc #fcbarclona


#gironafc #fcbarclona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...