Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Les furgoteques de l'UnderBridge Besalú escalfen motors

Besalú, Vila Comtal  -  11/07/2018  -  16:29

L'esdeveniment, que se celebrarà del 26 al 29 de juliol, arriba enguany a la seva tercera edició


#UnderBridgeBesalu

#UnderBridgeBesalu



El majestuós pont romànic de Besalú tornarà a ser aquest estiu un testimoni privilegiat del festival UnderBridge Besalú, esdeveniment que enguany celebrarà la seva tercera edició del 26 al 29 de juliol.

La iniciativa, gestada el 2016, combina a la llera del Fluvià, entre el pont vell i la passera, la presència de furgoteques amb actuacions musicals i parades artesanals. En poc temps, l'èxit del projecte ha estat rotund, i això ha fet que els organitzadors hagin decidit mantenir el rumb com fins ara. "Seguirem amb la mateixa línia que cada any: una zona de food trucks complementada amb un espai de concerts i una zona dedicada al públic infantil", explica Andreu Prujà, un dels impulsors.

"Estem contents de l'evolució de l'UnderBridge, amb un obrir i tancar d'ulls ens hem trobat ja amb la tercera edició i amb la iniciativa consolidada", afegeix el jove organitzador, qui apunta que enguany repetiran la dotzena de furgoteques habituals i s'espera que assisteixin fins al festival de la vila comtal de 10.000 a 12.000 persones.

El cartell

El tret de sortida de l'edició d'enguany tindrà lloc el pròxim dijous 26 de juliol, quan s'obriran les portes de l'UnderBridge Market i els assistents podran gaudir de la música de Nu i Strawberry Friends. L'endemà, divendres, l'UnderBridge Market compartirà protagonisme amb un espectacle infantil de màgia a càrrec de Raul Black i amb una MasterClass de swing, mentre que l'apartat musical l'aportaran Cesc i DJ Carlos.

Durant el cap de setmana, la música de Lluna Plena, Udols de Llop i Wikipop amenitzaran l'ambient de les furgoteques de dissabte, mentre que diumenge hi haurà un dels plats forts de l'esdeveniment: el concert de La nave bruja, fundadors del grup Ojos de brujo.


Autor: Redacció


#underbridgebesalu #besalu #lagarrotxa #furgoteques


#underbridge #besalu #lagarrotxa #furgoteques





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...