Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Dos productors santjoanencs reben el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent

La Garrotxa  -  30/07/2018  -  14:22

Els productors locals de Sant Joan les Fonts han entrat trepitjant fort al segell Girona Excel·lent, ja que era la primera vegada que s'ha creat la modalitat per embotits i han estat premiats, tant el fuet llarg com la botifarra medieval són productes que han seguit el procés d'elaboració tradicional, posant especial èmfasi en la qualitat i l'artesania


Girona Excel·lent

Girona Excel·lent



Carns i embotits Jordi Vilarrasa i Porcs casolans Fermí Corominas han estat guardonats amb un segell de qualitat agroalimentari que promou els productes gironins de qualitat: el Girona Excel·lent. Els productes guardonats han estat el fuet llarg de Jordi Vilarrasa i la botifarra medieval de Fermí Corominas, que han rebut la recompensa de la feina ben feta, obtenint aquesta distinció juntament amb 71 productes més, dels 292 presentats.

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària creat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona per tal d'impulsar, fomentar i difondre en l'àmbit estatal i internacional els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

El procés per obtenir el segell es va iniciar amb un concurs que ha premiat els productes excel·lents de les diferents empreses elaboradores del sector agroalimentari. Els productes guanyadors es promocionaran nacionalment i internacionalment per mitjà del distintiu de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent.

Perquè un producte pugui optar a aquesta distinció és condició indispensable que s'elabori al cent per cent a les comarques gironines i que les empreses i artesans que l'elaboren estiguin establerts a la província de Girona.

Els productors locals de Sant Joan les Fonts han entrat trepitjant fort al segell Girona Excel·lent, ja que era la primera vegada que s'ha creat la modalitat per embotits i han estat premiats, tant el fuet llarg com la botifarra medieval són productes que han seguit el procés d'elaboració tradicional, posant especial èmfasi en la qualitat i l'artesania.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...