Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Jona les Fonts

Sant Joan les Fonts celebrarà la diada de Catalunya a la Torre Canadell

La Garrotxa  -  03/09/2018  -  12:21

Tothom qui ho vulgui podrà participar de l'acte pujant a la Torre a peu o en cotxe. Es llegiran parlaments, s'hissarà l'estelada i es clourà la celebració amb el Vol il·lusions i un esmorzar popula




La diada de Catalunya repetirà enguany el caire històric i patriòtic que ha tingut els dos anys anteriors, amb la celebració al damunt de la Torre Canadell d'aquest dia tan important per Catalunya.

S'iniciarà la diada amb la trobada dels caminadors a les 7:30h davant la llar d'infants El Niu, on tothom que ho desitgi podrà pujar a la Torre a peu, a les 8:30h hi haurà la trobada de cotxes al mateix pàrquing de la llar d'infants, on l'Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans vehicles per qui vulgui pujar amb cotxe.

A les 9h del matí s'iniciarà l'acte institucional, que aplegarà més d'un centenar de veïns i veïnes, presenciant els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre d'ANC de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme, Helena Dorca, regidora de Cultura i Joan Espona, alcalde del municipi. Tot seguit s'hissarà l'estelada en aquest emblemàtic monument, a càrrec de l'alcalde acompanyat dels hereus i pubilles del municipi, i tindrà lloc el tradicional Vol d'Il·lusions, on tots els participants anoten en un paper un desig, el lliguen als globus vermells i grocs escollits per l'acte i després del parlament de l'alcalde, s'enlairen. A continuació es farà el cant dels segadors i tindrà lloc un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat l'acte, l'autobús per a tots els inscrits a l'acte de Barcelona, sortirà a les 12h de davant de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts per assistir a la diada a la ciutat comtal.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...