Notícies més llegides



Esports


Mar Menor

Alejandro Ribera guanya amb autoritat la primera prova de la Copa d’Espanya de Raceboard a Múrcia

Esports  -  15/10/2018  -  13:19

El regatista andalús que navega per el Club Vela Blanes completa 7 primers llocs de 9 proves disputades. Luís Camacho (14è) i Dani Gallardo (17è) completen l’expedició blanenca




Que el windsurf dels nostres regatistes pasa un bon moment ningú ho posa ja en dubte. A los Alcázares (regió de Múrcia) ha finalitzat la XXI edició de la SURFARI MAR MENOR per a les classes Raceboard, Fórmula Windsurf i Open. Una última jornada marcada per la meteorologia, amb pluja i vents febles que només han arribat en contades ocasions a 8 nusos, en cap moment constants del 220 i que ha proclamat Campió de la primera proba de la Copa d’Espanya al regatista andalús del nostre Club, Alejandro Rivera.

Rivera no ha tingut problemes per aconseguir la primera posició. El regatista que navega per Blanes arrancava la jornada amb una avantatge que l’ha permès navegar sense pressió. El guardó viatjava a Blanes després de que el regatista sumés 7 punts i descartés dos segons llocs després de 9 proves disputades. La lluita va quedar per el segon i tercer lloc entre Alex Buchau (CV Formentera) i Álvaro Rivero (CV Valdelagrana).

Luís Camacho (14è), molt regular, i Dani Gallardo (17è) han completat la participació dels regatistes del nostre Club, en una flota de 24 regatistes.

El lliurament de trofeus, que s’ha celebrat al Saló Social del Club Nàutic Mar Menor, ha comptat amb la  presència d’Anastasio Bastida, alcalde de l’ajuntament de Los Alcázares, que ha estat acompanyat de Nicolás Ruíz, regidor d’esports i José Mª Cano, regidor de Medi Ambient, així com Arturo García, president de la Federació de Vela de la Regió de Múrcia; Marc Leuchster, Secretari de la classe Raceboard i Alfonso Tertre, Secretari de la classe Fórmula que ha rebut un petit homenatge després de retirar-se de la secretaria de la classe.

CLASIFICACIONS:

http://regatas.cnmarmenor.es/es/default/races/race-resultsall/text/xxi-surfari-mar-menor-2018-es-3-es


Autor: José Luís Yubero / GN


#marmenor


#marmenor





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...