Notícies més llegides




Lleida


Lleida

Alcalde Larrosa: 'emociona comptar amb els Ambaixadors de Lleida per a l'estratègia de promoció de la ciutat”'

Lleida  -  25/12/2018  -  21:44

640 lleidatans i lleidatanes difonen els valors i la cultura de la ciutat arreu del món




El paer en cap Fèlix Larrosa ha presidit la recepció que l’Ajuntament de Lleida ofereix als ambaixadors de la ciutat que hi tornen aquests dies per celebrar les festes.

640 persones formen part d’aquest programa de Turisme de Lleida que integra lleidatans i lleidatanes que viuen a fora de la ciutat, a Catalunya o a arreu del món, amb l’objectiu de mantenir-hi lligams i perquè elles i ells difonguin la cultura i els valors de Lleida.

L’alcalde ha expressat la seva emoció per comptar amb aquest grup de persones implicades en una estratègia de promoció de la ciutat.

La recepció ha tingut lloc al Centre d’Art La Panera. El paer en cap ha explicat als ambaixadors les darreres novetats de la ciutat, entre els quals ha destacat l’obertura dels Jardins de la Cuirassa, i ha destacat diferents iniciatives que s’estan posant en marxa, com el Pacte de Civisme, l’Acord Intergeneracional entre gent gran i joves i, també, l’impuls per a l’emancipació dels darrers.

Larrosa ha remarcat que la gent gran és un dels grups d’edat estratègics per al govern de la Paeria, en especial les persones que viuen soles.

L’alcalde ha subratllat que l’Ajuntament de Lleida treballa per consolidar la segona capital de Catalunya que, geopolíticament, és la ciutat de Lleida i perquè aquesta ofereixi encara més oportunitats a les persones que decideixen quedar-s'hi i fer aquí la seva vida.

Impuls a la candidatura de la Seu Vella

Així mateix, l’alcalde ha subratllat els passos endavant que s’estan fent en la candidatura del Turó de la Seu Vella per esdevenir Patrimoni Mundial de la UNESCO (al març es decidirà si es definitivament presenta a París per ser escollida) així com en un punt que també han reivindicat els ambaixadors presents a l’acte, la millora de les comunicacions de Lleida, en especial la xarxa de rodalies ferroviària.

En la recepció s’han lliurat quatre credencials a nous ambaixadors i ambaixadores de Lleida. La trobada ha finalitzat amb una visita guiada a La Cuirassa de Lleida.

Les persones que han participat en l’acte provenien de la resta de Catalunya i d’Espanya i, a més, d’Alemanya, Àustria, Gran Bretanya, Suècia, França, Suïssa, Itàlia, Colòmbia i Nigèria.  

A l’acte han assistit el tinent d’alcalde, Rafael Peris, i els regidors Joan Queralt, Carme Culleré, José Luís Osorio i Joan Vilella.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...