Notícies més llegides



La Garrotxa


Oix

Marc Prat ressegueix la Cresta del Ferran amb bicicleta

La Garrotxa  -  03/09/2017  -  04:48

El pilot de biketrial bescanoní, que ja pensa en nous reptes a la demarcació, va completar una complicada ascenció de 983 metres


Repte Marc Prat

Repte Marc Prat



El jove pilot de biketrial Marc Prat continua sumant reptes vertiginosos al damunt de les dues rodes. La darrere exhibició del bescanoní va tenir lloc el darrer cap de setmana d'agost, quan es va col·locar al manillar de la seva bicicleta i va resseguir la Cresta del Ferran, al municipi d'Oix, un recorregut de llargada considerable i omplert d'una roca calcària d'excel·lent qualitat.

Com totes les rutes de l'Alta Garrotxa, Prat es va trobar amb un entorn feréstec, però al costat tenia un equip d'alpinistes experimentats que van ser testimonis de l'execució del desafiament. En total, el pilot va haver d'ascendir una altura de 983 metres, una aventura que es pot visualitzar a través del seu perfil de Yotube.

Segons ha manifestat el protagonista, aquesta no serà ni molt menys la darrera sorpresa, tenint en compte que ja es troba pensant en nous reptes per fer a la comarca. Una de les seves experiències més sonades va tenir lloc al maig del 2015, quan va contornejar la barana del pont medieval de Besalú.

Més enllà del món de l'exhibició i dels reportatges, la carrera del pilot de Bescanó es va iniciar en l'àmbit de la competició, on va tocar el cel l'any 2008, quan es va proclamar campió mundial de Biketrial en categoria 'Minime'. Un any abans havia estat tercer, mentre que el 2012 es va alçar com a campió de Catalunya en trial.


Autor: J.N/ GN


#repte #oix #lagarrotxa


#repte #oix #marcprat22





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...