Notícies més llegides




Lleida


lleida

Lleida serà punt de sortida i d’arribada d’etapa en l’edició 2018 de La Vuelta

Lleida  -  08/01/2018  -  16:58

L’alcalde Àngel Ros, que ha arribat a un acord amb el director de la cursa, Javier Guillén, destaca la repercussió econòmica i de difusió de la ciutat que genera aquest esdeveniment ciclista internacional




La ciutat de Lleida serà punt de sortida i d’arribada d’etapa en l’edició 2018 de La Vuelta. El paer en cap, Àngel Ros, ha anunciat avui l’acord a què ha arribat amb el director de la cursa, Javier Guillén, i que representa que la ciutat acollirà tant una meta com un punt de sortida d’aquesta cursa ciclista, una de les més importants del panorama internacional. En tots dos casos, el punt escollit de la ciutat serà la Zona Alta/Ricard Viñes.

Àngel Ros ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord amb l’organització de La Vuelta i ha remarcat la important repercussió econòmica i de difusió de la ciutat que suposa aquesta participació de Lleida, un impacte que enguany serà major pel fet de ser punt de sortida i arribada.

El cost per a l’Ajuntament de Lleida serà d’uns 60.000 euros, similar al de les darreres edicions en què la ciutat ha estat principi o final d’etapa. La suma d’una arribada i d’una sortida és de l’ordre dels 60.000 euros. En la darrera edició en què Lleida va ser punt d’arribada de La Vuelta, el 2015, la repercussió econòmica que va generar per a la ciutat va ser de 120.000 euros. Llavors, van pernoctar a Lleida unes 600 persones i enguany seran unes 1.000.

La Vuelta presenta la seva 73 edició el proper 13 de gener a Estepona.


Autor: Redacción


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...