Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Clara Bonfill, presenta el seu tercer disc 'l'altra cara de l'havanera'

La Garrotxa  -  18/06/2018  -  16:42

El 15 de juliol la podeu escoltar a Peralada, al XXIII Cicle de concerts del Clauste de Sant Domènech i al setembre a la Casa de Cultura de Girona


Clara Bonfill

Clara Bonfill



Amb aquest nou disc la cantautora garrotxina s'endinsa en el món de les havaneres i de la cançó de taverna, un univers que coneix des de petita i que sempre l'ha fascinat. A L'Altra Cara de l'Havanera, Clara Bonfill presenta 10 cançons noves que toquen tots els gèneres de la cançó de taverna, des de l'havanera fins al tango, passant pel vals o la jota. El 'single' que encapçala el videoclip té per nom Què t'ha dit el mar i parla de la relació tan especial que l'autora té amb el mar, font d'inspiració i company de viatge.

A l'Altra Cara de l'Havanera, Clara Bonfill ha fet un treball periodístic donant veu als personatges que no n'havien tingut fins ara, la majoria dones, com l'esposa del Llop de Mar, a La pell freda, la mare de la famosa havanera Mare vull ser Pescador, amb Eres tan petit fill meu, o la Lola la Tavernera, amb El tango de la Lola. També ha deixat volar la seva imaginació per descriure el moment en què es varen enamorar el Pastor i la Sirena, de la Sardana de l'Empordà, o com havia de ser la vida d'un pescador que somiava ser pastor i córrer per les muntanyes, l'altra cara de Mariner de Terra Endins, a Pastor de Mar enllà. Sense oblidar els "americanos" que varen anar a Cuba, ha escrit l'altra cara de Rosina de un verde Palmar, Estimada Rosina. Així, l'Altra Cara de l'Havanera inclou 6 havaneres clàssiques versionades pel compositor, Marc Mas, i 10 temes originals de la Clara Bonfill musicats per ella mateixa, Marc Mas i pels dos grans mestres del gènere de casa nostra: Josep Bastons i Antoni Mas.

El 15 de juliol la podeu escoltar a Peralada, al XXIII Cicle de concerts del Clauste de Sant Domènech i al setembre a la Casa de Cultura de Girona.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...