Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Qüestionari participatiu sobre la zona de barbacoes de Sant Joan les Fonts

La Garrotxa  -  13/07/2020  -  16:46

Els resultats del qüestionari participatiu es faran públics però no tindran caràcter vinculant i serviran per prendre una decisió per part del govern municipal




L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha posat en marxa un qüestionari participatiu per tal de recollir opinions i punts de vista sobre la zona de barbacoes de Sant Joan.

Aquests espais es van concebre per a donar un servei més als nostres vilatans. Aquesta bona voluntat s'ha convertit en un veritable problema, sobretot per l'incivisme. L'espai ha patit desperfectes en diferents ocasions i es posa a sobre la taula de la ciutadania diferents opcions.

Més concretament, els veïns poden optar entre tres opcions: tornar a fer la inversió a les barbacoes i deixar-les obertes, realitzar un tancament amb pany i portes que implicaria llogar l'espai i controlar-ne l'ús o bé el tancament i desmuntatge de les instal·lacions.

El qüestionari es troba a dins la revista 'El Soroll de les Fonts'. En un espai a la pàgina 10, s'hi troba una butlleta que es pot lliurar a l'Ajuntament o bé un codi QR que dirigeix a un espai virtual de participació. També s'enviarà l'enllaç a través del canal de WhatsApp municipal.

Els resultats del qüestionari participatiu es faran públics però no tindran caràcter vinculant i serviran per prendre una decisió per part del govern municipal.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...